Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Sesamöl
- 50 g Sojasauce
- 200 g Rinderfond
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Rinderhüfte, in feinen Streifen (1 cm)
- 300 g Udon-Nudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 godz.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Asia-Hühnersuppe
1 godz. 20 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min