Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Sesamöl
- 50 g Sojasauce
- 200 g Rinderfond
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Rinderhüfte, in feinen Streifen (1 cm)
- 300 g Udon-Nudeln, getrocknet (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1u. 15min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1u.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1u.
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1u.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min