Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch, TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 886 kJ / 212 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 godz.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Beef Madras
1 Std. 30 Min