Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch, TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 886 kJ / 212 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30p
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min