Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2u.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min