Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Blumenkohl, in Röschen (ca. 4 cm)
- 10 - 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken, nach Geschmack, und etwas mehr, in Ringen, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Olivenöl
- 90 g Tandoori-Paste
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
- 20 g Mandeln, gemahlen (siehe Tipp)
- 500 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 TL Salz
- 90 g Kokoscreme
- 6 Stängel Koriander, abgezupft, grob gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1506 kJ / 359 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butter Chicken
50 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 godz.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Korma
45 Min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Hähnchen-Cashew-Curry
40 min
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 Std. 30 Min