Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes
- 3 tours de moulin à poivre 5 baies
- 8 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées, levées en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 732 kJ / 176 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 438.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maquereaux au vin blanc
3 godz. 30 min
Saumon gravlax
60h 30min
Hareng mariné et radis roses
1h 15 min
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15 min
Sardines grillées à la gremolata
35 Min
Chaudrée de moules
35 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12u.
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Raie aux câpres
45min