Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons nouveaux
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 90 g de vinaigre de cidre
- 2 cubes de fond de légumes
- 3 tours de moulin à poivre 5 baies
- 8 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées, levées en filets
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 732 kJ / 176 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 438.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Champignons à la grecque à la harissa
4sa 40 dk
Mijoté d'encornet aux cornilles
5u. 15min
Moules à l'escabèche
24sa
Sardines grillées à la gremolata
35 Min
Fumet de poisson
45 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Calamars farcis comme en Algarve
1sa 10 dk
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1sa 10 dk
Poulpe mariné
7sa 5 dk
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 Std. 5 Min