Papryka po włosku

Papryka po włosku

4.7 360 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 2 ząbki czosnku
  • 50 g oliwy z oliwek
  • 700 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 150 g bakłażana (isteğe bağlı) pokrojonego w 3 cm kawałki
  • 40 g białego wina, półwytrawnego
  • 40 g octu balsamicznego
  • 20 g cukru
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 10 g soli
  • 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekanej

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 978.8 mg
Protein 3 g
Kalori 842.5 kJ / 201.3 kcal
Yağ 13.5 g
Lif 4.8 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 20.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...