Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1006 kJ / 239 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Taro bread
4hod. 20min
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min