Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1006 kJ / 239 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Shiitake mushroom sauce
45min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Taro bread
4h 20 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Kaya (coconut jam)
1h 10min