Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g water
- 200 g plain flour
- ¾ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
- 10 g dried shrimp (see Tip)
- 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- soy sauce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1006 kJ / 239 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Rice Wine Chicken
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chai Buey
1h 45min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Mantou buns
1h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Steamed Pork Patty With Rice
25 min