Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 177.7 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3619.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Rice Wine Chicken
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour pork ribs
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
San bei ji (three cup chicken)
35min