Cihazlar ve Aksesuarlar
Taiwanese sticky rice
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20.1 g
Kalori
2519 kJ /
599 kcal
Yağ
21.6 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
80 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Made in Taiwan
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hakka Yam Abacus
20 dk
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Sweet and Sour Pork Ribs
45 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Braised pork belly
55 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Pork ribs with black bean sauce
2sa
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk