Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2519 kJ / 599 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min