Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2519 kJ / 599 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Char siu bao pork buns
6sa 35 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
San bei ji (three cup chicken)
35 min