Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatballs
- 30 g extra virgin olive oil
- 4 small eschalots, cut in halves
- 4 garlic cloves
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds
- 500 g beef mince
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp cornflour
Broth
- 600 g beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 16 garlic cloves, bruised and peeled
- 8 small eschalots
- 3 tsp Beef stock paste
- 2 tsp Chicken stock paste
- 1200 g water
- 240 g flat rice stick noodles
- 2 bunches pak choy, cut into pieces
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots
- rice wine vinegar, to serve
- kecap manis, to serve
- prawn crackers, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5178.4 kJ / 1237.7 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Karbonhidrat
- 95.7 g
- Yağ
- 67.6 g
- Doymuş Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 658.6 mg
Alternatif tarifler
Chicken and Chinese sausage rice
50min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Stir-fry Chayote
25 Min
Stir-fry Chayote
25 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min