Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1218 mg
Alternatif tarifler
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Chickpea sundal
6 godz. 45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Biryani
1hod. 25min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min