Cihazlar ve Aksesuarlar
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
353.6 mg
Protein
3.2 g
Kalori
470.3 kJ /
112 kcal
Yağ
8.8 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Around Asia
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 dk
Mapo tofu
15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Fried Beehoon
20 dk
Teochew rice porridge with sweet potato
30 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Tomato-egg soup
20 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Chao qing cai (Chinese greens)
10 dk
Braised Yee Mee
30 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Stir fried broccoli with carrot
15 dk