Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Alternatif tarifler
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min