Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Mala Bakkwa
4h 35 min
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Hakka Yam Abacus
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Black sesame cream soup
15 dk
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min