Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Pork Balls
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min