Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 836.3 mg
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mantou buns
1h 30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3óra
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min.
Teochew Seafood Porridge
45 Min