Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
veya 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi sottovuoto
50 phút
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 phút
Patate Sottovuoto
2 Std.
Calamari Sottovuoto
50 phút
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 phút
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Carote insaporite (200 g)
20 Min