Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
veya 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30min