Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
veya Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Coq au vin
3hod.
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Karpfengulasch
55min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Fiakergulasch
2h 15 min
Boef Stroganoff
50 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min