Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
veya Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2042 kJ / 489 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Kaninchen in Tomatensauce
50 min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Boef Stroganoff
50 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Fiakergulasch
2h 15 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min