Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Zwiebeln, geviertelt
- 8 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Balsamico
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 1600 g Wasser
- 4 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l), zerkrümelt
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 800 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 742 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Spaghetti Carbonara
25 min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 Std. 10 Min
Chili con Carne (XXL)
50 Min
Djuvec-Reis
1 Std.
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Suppengrundstock
20min