Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel, etc.), in Stücken (4 cm)
- 5 Stängel Petersilie
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
veya 3 TL Liebstöckel, getrocknet - 450 - 550 g Rindfleisch, ohne Knochen (Suppenfleisch), in Stücken (7 cm)
- 6 Pfefferkörner, schwarz
- 6 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Gewürznelken
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 1000 - 1500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Semmelknödel
50 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1u.
Erdäpfelsalat
1u.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Gemüsekraftsuppe
3h 45min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 godz. 50 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Frittaten
30min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Reisfleisch
2 godz. 20 min