Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho
12 godz.
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Soupe d'artichaut mentholée
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Velouté de courgette
25 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min