Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Gaspacho de tomate
20 Min