Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 810 kJ / 193 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45 dk
Purée de céleri
25min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Purée potiron-orange
30 dk
Purée céleri-pomme
45 dk
Purée de patate douce au gingembre
30 dk
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 dk
Soupe de butternut, curry et amandes
35min