Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe corse
13h 15min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Minestrone
45 min
Minestrone de légumes verts
1 godz.
Soupe au pistou
40min
Caponata sicilienne
55min
Pissaladière
3h
Pompes à l'huile
3h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Sauce rouille
10 min
Alouettes provençales
1h 30min
La daube niçoise
13h 20min