Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebeln anbraten
25min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30 min.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1sa 20 dk
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min.
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min