Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min