
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 802 kcal / 3363 kJ
- Protein
- 48 g
- Yağ
- 67 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Sodyum
- 94 mg