Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 204 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1sa 5 dk
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1 godz. 45 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30 min.
Ossobuco sous-vide
13 godz.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4u.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2ωρ. 20 λεπτ.