Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
veya 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 435 mg
Alternatif tarifler
Tuscan Bean Soup
50min
Grisons Barley Soup
55 min
Smoky Pork and Beans
3小时
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Janek's Chicken Soup
2h
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Mulligatawny Soup
35 min
Chicken and Barley Stew
50min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min