Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
veya 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 435 mg
Alternatif tarifler
Chicken and Vegetable Soup
1j 30 menit
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Chicken and Barley Stew
50 menit
Versatile Chunky Soup
50 menit
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Tuscan Bean Soup
50 menit
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Mulligatawny Soup
35 Min