Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Alternatif tarifler
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Crème à napper
15 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35 Min
Fumet de poisson
2h 10 min
Compote de pommes épicée
25 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Foie gras sous-vide
72 godz.