Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
veya 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Alternatif tarifler
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5hod.
Poudre de caramel
1 godz.
Saumon et salade de pomme et fenouil
1h 20min
Crème caramel
3 Std.
Poires au vin rouge
3h 20min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Poires sous-vide à la cannelle
2ωρ. 5 λεπτ.
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Bisque de crevettes
30 min