Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 1376.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shepherd's pie
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Mexican cottage pie
1h 30 min
Irish stew
1h 30 min
Sausage ragu with orecchiette
1hod.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min