Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

4.0 8 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 Portionen

Malzemeler

Oberskren
  • frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schlagobers kalt
    320 g
  • Sahnesteif
    1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
  • Buchweizen
    300 g
  • frische Germ
    15 g
  • Milch
    350 g
  • Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken
    30 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Forellenkaviar gekühlt
    200 - 250 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 14 g
Kalori 1768 kJ / 423 kcal
Yağ 26 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 32 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...