Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Değerlendirme yok
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1 Std. 15 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Limettenpappardelle mit Gambas
1sa 20 dk
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Gefüllte Germteigstangerl (vegan)
1 Std. 40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Somloer Nockerl
9 Std.
Kardinalschnitten
3 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min