Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremespinat
30min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Eierschwammerlaufstrich
1h 10min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min