Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de feuilles de coriandre fraîche
- 5 brins de feuilles de persil frais
- 50 g de jus de citron
- 5 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de seiche, émincée en fines lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762.5 kJ / 182.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1000.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Seiche à la sauce tomate
1hod. 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1hod. 15min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Crevettes sautées au porto
30min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Poulpe mariné
7h 5min
Anneaux de calamar au vin rouge
1hod.