Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g raw beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 100 g carrot, cut into pieces (see Tips)
- ¼ red onion (approx. 45 g)
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 642.2 kJ / 152.9 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 102.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chunky basil pesto dip
10 min
Fruity dream (TM6)
10 min
Vegetable stock paste
30 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Beetroot salad
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Brown rice salad
40 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min