Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 430 g
- Kalori
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Karbonhidrat
- 98.5 g
- Yağ
- 83.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.4 g
- Lif
- 17.9 g
- Sodyum
- 678.3 mg
Alternatif tarifler
Chunky basil pesto dip
10 Min
Zucchini slice
45 min
Vegetable stock paste
30 min
Herb and garlic dip
10 Min
Rosemary salt
24h 5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min