Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
- 4 Tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
- 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
- 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 300 g water, hot
- 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 19.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille
40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Veracruz Fish
30min
Beef in Stout
1h 40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Goulash
2h 45min