Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Naneli Votkalı Limonata
10 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30 min
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45 min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Salatalıklı Limonata
10 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Havuç Çorbası
35min