Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
veya 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 320 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Chocolate cake
45 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Iranian Barbari
2h 30min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min