Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
veya 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 320 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Savoury Bread and Butter Pudding
1 Std. 10 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Plain Yoghurt
14h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2h
Baked spinach and eggs
35min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Salt Cod Fritters
45min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Steamed Lemon Cake
2 Std. 20 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min