Cihazlar ve Aksesuarlar
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
2 g
Kalori
393 kJ /
95 kcal
Yağ
6 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
korean cuisine
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1sa
Sautéed Aubergine (400 g)
35 dk
Sautéed Aubergine (200 g)
30 dk
Mapo tofu
15 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25 dk
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 dk
Stir-fried Clams
35 dk
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 dk
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1sa
Stir-fried Vegetables
10 dk
Steamed Tofu
30 dk
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1sa 15 dk