Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Haselnüsse, mit Haut oder enthäutet
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
-
30
g Berberitzen, getrocknet (isteğe bağlı)
veya 30 g Aprikosen, getrocknet, entkernt, klein gehackt (isteğe bağlı) - 1 Brokkoli (à ca. 500 g)
- 250 g Risottoreis, alle Sorten
- 650 g Wasser
-
100
g Weisswein
veya 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Penne-Pot
30 λεπτ.
Spinatwähe
55min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 λεπτ.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 λεπτ.
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 λεπτ.
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Kürbisrisotto
35 λεπτ.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1hod.
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 λεπτ.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min