Lauch-Polenta mit Marroni-Topping

Lauch-Polenta mit Marroni-Topping

4.3 107 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Lauch längs halbiert, in Stücken (4 cm)
    350 g
  • Butter
    30 g
  • Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
    250 g
  • Knoblauchzehe gepresst
    1
  • Wasser
    1000 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Speckwürfeli
    80 g
  • Marroni, tiefgekühlt aufgetaut und halbiert
    200 g
  • Wasser
    3 EL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 5 g
Kalori 586 kJ / 140 kcal
Yağ 5 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...