Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Gruyère, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g Kartoffeln, festkochend, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 200 g Hörnchennudeln
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Milch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Hörnliauflauf
50 dk
Farfalle ai Quattro Formaggi
20 dk
Bündner Maluns
45 Min
Crespelle
1 Std. 30 Min
Älplermagronen
30 Min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 Std. 10 Min
Waliser Käsetoast
25 dk
Brotknöpfle
35 Min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 dk
Käse-Makkaroni
50 dk
Älpler-Gratin
50 dk