Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio, Garzeit 14-15 Minuten (siehe Tipp)
- 180 g Äpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 820 g Wasser
- 1 geh. TL Salz
- 80 g Schinken, gekocht, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 670 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min
Bananen-Curry-Reis
45min
Apfelcreme
30min
Apfel-Käse-Makkaroni
45min
Risotto mit Birnen
55 min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Spaghetti-Erbsen-Carbonara
25min
Kürbis-Mango-Sauce mit Bandnudeln
30min