Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Moqueca
1h 20min
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Gazpacho
15min
Zuppa harira marocchina
40min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Margarita
10min
Pavlova
2h 45min