Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 godz.
Leek and tattie soup
40 min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho
15min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Crumble di mele e ciliegie
1 godz.
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Babaganoush
40 min