Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Oregano (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 500 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Wasser
- 150 g Vollrahm
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 600 g Kartoffel-Gnocchi, frisch
- 1 Bio-Zitrone, ½ abgeriebene Schale
- 2 Zweigchen Oregano, Blätter abgezupft
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Hörnliauflauf
50 Min
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min