Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Reisessig
- ½ EL Sesamöl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Sesam, geröstet
- 1 Prise Chiliflocken
Pajeon
- 2 Eier, verquirlt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 90 g Mehl
- 2 EL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 180 g Wasser
- Öl zum Braten
- 10 Frühlingszwiebeln, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 250 g Garnelen, roh, geschält
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min