Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3622 kJ / 865 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 60 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 godz. 30 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1u.
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 godz.
Roastbeef-Burger mit Kürbishummus und Rucola
1h 35min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 godz.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1u.
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 godz. 45 min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1u. 15min