Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kofta Curry
1h 10min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Orientalische Hackbällchen
40min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 phút
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Chicken Akhni
1h 30min
Pulled Tandoori Chicken
30min
Beef Madras
1h 30min
Hähnchen Tikka Masala
1h