Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Saag
50 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Orientalische Hackbällchen
40 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Beef Madras
1h 30min
Chicken Akhni
1h 30min