Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Basmati-Reis, gewaschen, abgetropft
- 700 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 3 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 4 Kardamomkapseln
- 6 rote Pfefferkörner (rosa Beeren)
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 500 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2,5 cm)
- 150 g reife Tomaten, geviertelt
- 120 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Chicken Saag
50 Min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Chicken Jalfrezi
1 Std.