Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g azeite
- 350 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 6 lombos de salmão (600 g aprox.)
- Aneto q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só o sumo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Salmão com legumes a vapor
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Frango com alho e uvas
2h 10min
Tarte grega
40min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Legumes assados no forno com presunto
50 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Creme de brócolos e curgete e Cuscuz de laranja com frango
50 Min