Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 38.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 805.7 mg
Alternatif tarifler
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Salada de arroz e salmão fumado com molho de abacate
30min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Bolonhesa vegan
40min
Massa com chouriço e feta
35min
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25min
Pescada com salada de beterraba e rúcula
1h 35min
Penne com húmus e atum
30min
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40min
Massa com curgete e espargos verdes
45 min
Sopa e salmão com arroz
45 min