Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2557.1 kJ / 610.8 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1u.
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Pasta con crema di fave e salmone
35 min
Paccheri zucca e gamberoni
50 min