Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di calamari freschi, puliti e tagliati ad anelli
- 2 filetti di acciuga
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 965.5 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 13.6 g
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Polpo in rosso
35 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Moscardini al limone
30 Min
Seppioline al vino bianco
25 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min