Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 62.9 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 43.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta tonno e olive
35min
Penne al sedano
30min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti al vino rosso
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Casarecce risottate al limone
30min