
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Am Vortag: Chimichurri-Sauce und Marinieren des Fleisches
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g Schalotten halbiert
- 20 g Koriander, frisch Blättchen abgezupft
- 20 g Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 200 g Olivenöl
- 60 g Weißweinessig
- 35 g Zitronensaft
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Salz nach Geschmack
- 2 - 3 Schweinslungenbraten (ca. 1200 g)
Reissalat und Grillen des Fleisches
- 15 g Petersilienblätter
- 90 g Olivenöl
- 60 g Kapern, eingelegt abgetropft
- 60 g Zitronensaft
- 2 EL Salz
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Langkornreis
- 400 g Zucchini in kleinen Würfeln
- 300 g Karotten in kleinen Würfeln
- 1 rote Paprikaschote in kleinen Würfeln
- 1 gelbe Paprikaschote in kleinen Würfeln
- Öl zum Bestreichen des Grills
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 866 kcal / 3623 kJ
- Protein
- 41 g
- Yağ
- 55 g
- Karbonhidrat
- 512 g
- Lif
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 2968 mg